Min kjære lillebror

Et år er gått.

Et år siden verden stivnet, raste, og snurret samtidig.

Et år som har vært tyngre enn jeg trodde det kunne bli.

 

Det går ikke en dag uten at jeg tenker på deg, savner deg, og skulle gitt alt for å ha deg tilbake her. Det er ikke lett å skjønne hvor glad man er i noen, før vedkomne er borte. Søsken er kanskje særskilt vanskelig å innse den virkelige betydningen av. Skal si du gjorde en forskjell på det. Vi savner deg så sårt alle sammen. Til og med kattene savner deg. Selv om vi besøker graven din, er latteren din, de rare påfunnen dine, og gleden din bare gode minner, dog minner vi alltid kommer til å ha.

Smerten ved å miste noen så nær, må man oppleve for å kunne forstå. Jeg har sikker grått bort noen mål med trær i form av kleenex det siste året, og jeg tviler på at det blir noe mindre de neste årene. Jeg forventet at det skulle føles lettere når jeg kom så langt som vi er kommet nå, men jeg tok feil. Det er fremdeles like brennende vondt som det var for nøyaktig et år siden. En ting er når man orker å gråte, men når man ikke engang orker å gråte, man bare stirrer rett ut i luften i timesvis, helt uten evne til å gjøre noe. 

Vi er mange som har hatt et utrolig vondt år, og det er så flott. For selv om det er blitt sagt mye vakkert om deg det siste året, og årene før, er dette beviset. At så mange mennesker har det så vondt, viser hvilken skatt du var. Hvor mye du betød for oss, og hvor god du var. Og selv om du ble tatt fra oss alt for tidlig, har vi fått de årene med deg. 

Vi har bare begynt på sorgprossesen, vi kommer aldri til å sørge oss ferdige. 

5 kommentarer

thegreengirl

10.09.2012 kl.06:22

nydelig, sår tekst pus! Når det kommer til noe sånt er det ingenting en kan si for å gjøre det bedre, og når en ikke har opplevd noe tilsvarende har en ikke sjans til å kunne forstå smerten det fører med seg. Jeg er virkelig lei meg for det du og dine har måttet oppleve. Det var ikke mange gangene jeg møtte broren din, men han rakk å gjøre et inntrykk. Han var virkelig en skjønn gutt. Kondolerer så mye! Sender deg bøtte på bøtte med klemmer og tanker! Mjau <3

Pamis

10.09.2012 kl.13:12

Sitter her og gråter jeg nå :'( Så ufattelig vakkert og sterkt skrevet!! <3 Har jo mistet både mamma og pappa selv og kjenner igjen den brennende smerten. Jeg er så ufattelig lei meg på dine vegne. Kondolerer så ufattelig mye nok en gang. <3

Trulte

10.09.2012 kl.13:24

Jeg også lise min. Jeg kan ikke si mye, annet enn at jeg er glad i deg og er der om du trenger meg.

Silje Regine

10.09.2012 kl.18:23

Fint skrevet Lise-Marie. Jeg tenker på dere hver eneste dag og det er det nok forferdelig mange andre som også gjør.

Astrid-Marie

11.09.2012 kl.19:04

Det var veldig fint skrevet. Når jeg leser sånt begynner jeg å gråte. Klassen besøkte graven i dag å det var fint å få gjort det når det er en stund siden sist.

Skriv en ny kommentar

hits