Flere bilder fra Remi: akten!

Jah, jeg HAR muskler, de kommer av såkaldt fjøsstell:P jeg sitter med andre ord ikke helt stille:POg dette liker jeg så godt, at jeg reposter det:
9 kommentarer

Arevya

13.des.2011 kl.22:00

Du er helt utrolig komfortabel med kroppen din, eller slik ser det hvertfall ut på bildene :) Liker dem veldig godt!

Diva Grotesque

13.des.2011 kl.22:47

Arevya: Jeg er nok litt over snittet komfortabel ja:P

Jeg tror ikke man tjener noen ting overhodet på å være ufornøyd. Så lenge man er sunn, og innen en helsemessig normal vekt, synes jeg at man skal være komfortabel:P

Man har det bedre med seg selv, og andre finner deg mer tiltrekkende^^

Arevya

13.des.2011 kl.22:48

Flere skulle virkelig hatt den instillingen, til tider inkludert meg! Men det stråler jo virkelig ut av bildene dine, og kanskje det som også gjør dem så bra. veldig bra! :D

Stålpus

15.des.2011 kl.00:29

Blir helt oppslukt av disse svarthvitt bildene. Mjausete frøken <3 :3

Camille

15.des.2011 kl.00:43

Herregud, for en utstråling - og for en kropp! Say no more!

Carina

19.des.2011 kl.00:26

WOW, dette var rett og slett bare nydelig. Kan TRO jeg er misunnelig altså, du har utrooolig lekker kropp! Du er akkurat sånn jeg alltid har ønsket å se ut;P Elsker midjen og hoften, skikkelig sånn perfekt bue der, virkelig noe av det fineste på en kvinnes kropp syns jeg=) Og akkurat passe slank! Du er drittøff som tør! Men så har du jo ikke akkurat noe å skamme det over hehe ;)

anonym

07.jan.2012 kl.20:53

Jeg syntes det er bra at du tørr !

men du burde virkelig tenke over hva du driver med..... og når du har tatt et bilde å legger det ut på nettet, får du det aldri vekk !!!

kroppen er noe man burde holde for seg selv.... jeg syntes det er alt for drøyt å legge ut slike bilder. Det er rett å slett "ekkelt"! Å, det er ikke tøft..... om noen synes at det er tøft, er det mange mange flere som ikke syntes det..

Men, du skal få gjøre det som du syntes er rett !!!!!

anonym

07.jan.2012 kl.21:54

Heidu! Synes det er kjempe flott at du er så konfertabel med kroppen din! Og det har du rett til.. Men jeg ville bare forsikre meg om at du vet at dette bildet aldri kommer til å bli fjernet på nettet? Det er nesten umulig å fjerne et bilde når du først har lagt det ut på nett.Men du skal ha at du er utrolig tøff som tørr dette her, ganske bra jobba.Så ut som du hadde masse selvtillit på bildene, og det har du god grunn til! Alle burde ha sånn selvtillit som deg. Det er helt greit at du vill " dele" kroppen din med andre, det er ikke noe problem.Hvis du ikke har noe problem med å legge ut sånne bilder , skjønner jeg ikke hvorfor du ikke skal det.. Men bare husk at det kan være mange folk der ute som kan ta bilde inn på dems data , og fikle og tulle med det. Men kjempe bra at du tørr , det skal du ha! Kjempe fin blogg forresten.. Ville bare forsikre meg om at du vet det, kanskje du gjorde det.... Men hvis ikke, veit du det nå ;) Stå på videre! Veldiig tøff , og synes det er kjempe bra at du tørr , har ingenting imot det i det hele tatt! Bare sånn at du vet det jeg forklarte oppover! Du har full rett til å gjøre hva du vill.

Diva Grotesque

08.jan.2012 kl.00:38

anonym:

Med slike holdninger, er det vel ikke rart jenter har dårlig selvtillit?

Det er BARE en kropp, tro det eller ei, alle har en, faktisk.

Ingen tvinger deg inn hit, og innlegget er ikke nytt heller.

Men når kropp er ekkelt, og noe du må holde for deg selv, ville jeg jobbet med selvtilliten min.

Og jeg skjønner at du legger igjen to kommentarer etter hverandre, selv om du poster med mellomrom. Du har samme ip adresse...

Skriv en ny kommentar

hits